VIJVERCHECK OP LOCATIE

Wat houdt een vijvercheck in?

We komen bij u langs op een afgesproken tijdstip. Uw vissen worden dan gecontroleerd en geobserveerd. Vervolgens zullen we de vissen met een schepnet uit het water halen en een afstrijk maken. De afstrijk controleren we op aanwezigheid op parasieten en/of wormen. Tevens controleren we de waardes van het water, want Koi houden is water houden! Uiteindelijk geven we u een advies op maat. Mochten uw vissen parasieten en/of wormen hebben, zullen we een behandeltraject starten.

Waar moet ik rekening mee houden?

De volgende producten moeten aanwezig zijn:

  • Een goed schepnet
  • Koisok, bowl of meetbak (bij eventuele wondbehandeling)

Mocht u bovengenoemde producten niet in uw bezit hebben, geen zorgen; wij hebben een mooie set van deze producten voor een scherpe prijs.

Wat kost dit?

Een vijvercheck is vanaf €50,- mits u binnen een straal van 25 kilometer woonachtig bent. Vanaf 25 kilometer zijn we genoodzaakt om €0,45 per kilometer te rekenen. Deze kosten zijn exclusief medicatie, waterverbeteraars en/of antibiotica.

Ook bieden we een voorjaars- en een najaarscheck aan. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een afspraak te kunnen realiseren.

Kan ik ook een onderhoudscontract afsluiten?

Jazeker! We komen maandelijks bij u langs om uw vijver volledig te controleren. Hierin verzorgen wij bijvoorbeeld vakantie-checks, reinigingsafspraken en medicatieondersteuning. Vraag gerust naar de mogelijkheden en tarieven! U kunt ons bereiken door te bellen of via onderstaand formulier.

 

Vijvercheck Formulier Koi Maas en Waal