Nu ook Malamix Food in ons assortiment.

Malamix Food

Een samenstelling gebaseerd op jarenlange eigen ervaring!

Malamix Food is een zeer hoogwaardig koivoeder dat door zijn unieke samenstelling het immuunsysteem van uw vissen stimuleert. Hierdoor is de koi beter bestand tegen stress, infecties en andere ziektes. De toegevoegde ingrediënten (Aloë Vera, Inuline, Astaxanthine, Spirulina, Lookpoeder, Vitamine A, D3, E, C, biergist, tarwekiemen, vismeel, visolie, enz…) voldoen aan de allerhoogste eisen, normen en waarden (GMP-certificaat,…).

Malamix Food heeft als voordeel dat het uitermate geschikt is om het hele jaar door te voederen.
De hoeveelheid en de frequentie hangt af van de watertemperatuur:
– Bij een watertemperatuur boven 12°C kan er 2-4 maal dagelijks de hoeveelheid gegeven worden die de vissen binnen 10 minuten opeten.
– Bij een watertemperatuur lager dan 12°C volstaat 1 voederbeurt per dag.
– Zolang de vissen om eten vragen, mag je ze voederen. De vissen bepalen uiteindelijk zelf wanneer ze stoppen met eten (meestal rond 6 à 7 graden watertemperatuur).

Malamix Food is een goed verteerbaar en zeer smakelijk voeder. De samenstelling zorgt voor een vlotte spijsvertering én is exact afgestemd op de noden van de koi, waardoor weinig afvalstoffen geproduceerd worden. Des te beter de vertering van het voeder en de opname van de voedingsstoffen, des te minder vervuiling en vertroebeling van het water!

Malamix Food bevat een extra hoog gehalte aan natuurlijke kleurversterkers. De uitgebalanceerde wisselwerking van Spirulina, Astaxanthine en Vitamine C zorgt dat de rode kleur intens en lange tijd aanwezig blijft zonder dat de witte kleur aangetast wordt. De juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten zorgen bovendien voor een snelle groei van de koi, dit in combinatie met een perfecte lichaamsvorm of “body”, zoals dat genoemd wordt in koitermen.

Malamix Food wordt in de Benelux geproduceerd en er wordt gestreefd naar een :
– perfecte kwaliteit voor een realistische prijs
– flexibele en snelle levering dankzij de nabijheid van de productielijn
– gewaarborgde versheid omdat er continu opnieuw geproduceerd kan worden
– strenge Europese kwaliteitsnormen bij inkoop van ingrediënten en bij productie, GMP keur!
– locale productie zorgt voor lage transportkosten.

Malamix Food is de perfecte en complementaire aanvulling op Malamix17, de biologische vitaminen-kruiden en plantenmix. De combinatie van deze 2 topproducten , allebei ontwikkeld door koidokter Maarten Lammens, zorgt ervoor dat de natuurlijk afweer van uw koi op alle mogelijke manieren gestimuleerd wordt. Malamix 17 bevat filterbacteriën, probiotica en afweerversterkers, die worden opgenomen via de slijmhuid en door kieuwfiltratie. Dankzij Malamix Food worden deze afweerversterkers ook in het spijsverteringskanaal opgenomen.

Ingrediënten:
Sojaschroot, geschild, getoast, (geproduceerd uit genetisch gemodificeerde sojabonen), tarwekiemen, tarwebloen, vismeel – sojabonen getoast (geproduceerd uit genetisch gemodificeerde sojabonen), haemglobipoeder, maisgluten, biergist, premix, visolie, betanïne, sojalechtine, gist-autolysaat, knoflookpoerder, vitamine C, macroguard, barox dry, aloë vera, inuline, astaxanthine, spirulina.

Analyse:
40% ruw eiwit
7% ruw vet
6% ruw as
2,5% ruwe celstof
0,82% ruw fosfor totaal
6,8 g/kg calsium
2,4 g/kg natrium
15000 Vitamine A IE/kg
2000 Vitamine D3 IE/kg
200 vitamine E IE/kg
250 vitamine C IE/kg

Malamix 17

Nieuw vast in ons assortiment!

Malamix 17 !!

In verpakkingen van:

1 liter voor 10 m32.

5 liter voor 25 m3

5 liter voor 50 m3.

Malamix 17 is een biologische vitaminen-, kruiden- en plantenmix voor de optimale gezondheid van vijvervissen! Malamix is een product ontwikkeld door de alom bekende koidokter Maarten Lammens.

Ook tijdens de wintermaanden is het aan te raden om MALAMIX 17 toe te voegen. Tijdens deze koudere maanden zijn de afweerversterkers extra nuttig. MALAMIX 17 bestaat uit biologische middelen en kan bijgevolg niet over gedoseerd worden. Ook na een chemische behandeling tegen parasieten of bacteriën is MALAMIX 17 het ideale middel om de slijmlaag snel weer op te bouwen en de waterkwaliteit weer oppunt te brengen. Spirulina / Chlorella – Aloë Vera – Propolis – Calendula – Echinacea – Curcuma – Gember – Astaxanthin – Inuline – Gingko Biloba – Eucalyptus – Ginseng – Vit.A-C-D-E – Enzymen voor nitrificerende bacteriën – Probiotica.

Update Azukari Shiro Utsuri

We hebben weer een update mogen ontvangen uit Japan.

Onze Nisai Shiro Utsuri van 50 cm is deze week gezond en wel de mudpond uitgekomen als Sansai dame van 63 cm!

Blijft toch altijd heel spannend of … maar ook HOE ze eruit gaan komen of ze bv geen beschadigingen hebben opgelopen.

Ze is werkelijk prachtig ❤️❤️❤️

Dank jullie wel team NND voor de goede zorgen 🙏🏻