We Got The Diamonds

97 Ginrin Black Diamond Tosai van Dainichi Koifarm!

Wie wil er nou niet zo’n prachtige diamant in zijn of haar vijver !! We geven je Nu de kans om in het bezit te komen van deze prachtige verschijning in samenwerking met De KoiCave!!

Dainichi Koifarm heeft absolute wereldfaam en staat inmiddels ook bekend om zijn ginrin Black Diamond koi. Deze koi worden geboren uit een ginrin Kohaku en een gigantische Ochiba female uit de welbekende Botan Bloodline. JA, je leest het goed! Deze zwarte, grijze en bruine Tosai hebben een geweldig ginrin en een potentie om uit te groeien tot echte 90+ cm koi. Deze koi worden geleverd met een ORIGINEEL KWEKERSCERTIFICAAT!

Inschrijven:Leden van De KoiCave kunnen tot en met 30 maart inschrijven door een mail te sturen naar info@koicave.nl

Er zijn in totaal 97 Diamonds beschikbaar maar we nemen er maximaal 75 op in deze KoiGames, schrijf dus op tijd in. Dit wil zeggen dat de laatste deelnemer nog steeds keuze heeft uit ongeveer 20 Diamonds!

Selecteren: Aan de hand van loting wordt de selectievolgorde van de deelnemers bepaald. Selectie zal plaatsvinden in de eerste helft van april.

Looptijd: De eerste helft van de KOI GAMES loopt tot begin september 2021. De koi worden dan tussentijds beoordeeld. Gezien het mooie leermoment met deze DAINICHI Diamonds zal deze KoiGames twee groeiseizoenen doorlopen tot begin september 2022. In 2021 worden er al een aantal prijzen ter beschikking gesteld. In 2022 volgt, bij deelname van nog minimaal 20 Koi op dat moment, de grote prijsuitreiking met daarbij diverse grote prijzen. Prijzen worden ter beschikking gesteld door KOI MAAS EN WAAL.

Tijdens de looptijd wordt natuurlijk van je verwacht dat je af en toe laat weten hoe het met je diamant gaat.

Niets ingewikkeld, gewoon leuk!

Kosten: De kosten voor deze hele Diamond Koi Games bedragen €150,- per koi voor de gehele looptijd (2 groeiseizoenen).

Betaling: Na inschrijving ontvang je een betaalverzoek voor een aanbetaling van €50,-. Je betaald het resterende bedrag a €100,- bij selectie bij ons in de winkel half april.

Wij wensen iedereen heel veel succes en een leerzame KOI GAMES!

Let the Games begin !!!

Koi Maas en Waal &Koi Cave Events, Koi Games Nederland.